Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Raketten ondanks wapenstilstand?

Van de Palestijnen op de grond, worden berichten en beelden ontvangen dat Gaza enkele dagen weer onder Israelische aanvallen heeft gelegen. Over en weer zijn raketten afgeschoten, waarbij Israel gebruik maakt van geavanceerde raketten en het Palestijnse verzet met eenvoudiger exemplaren.

Donderdag 13 maart wist de website palestine-info.co.uk te melden dat de leider van de Islamitische Jihad, Khaled al-Batesh, tot een wapenstilstand was gekomen met Israel, door bemiddeling van Egypte. Volgens Al-Batesh zou de Islamitische Jihad zich houden aan de overeenkomst, zolang Israel dat ook zou doen ….

Voor meer informatie over dit artikel,  stuur een mail naar khamakarpress@gmail.com

KhamakarPress

Geef een reactie