Palestijnse tiener doodgeschoten

Zaterdag 7 december is Wajdi al-Ramahi in het Jalazoun kamp bij Ramallah in Palestina door een zionistische sluipschutter doodgeschoten. De sluipschutter bevond zich in een wachttoren van de nederzetting Bet El.

Wajdi al-Ramahi werd door een schot in zijn rug getroffen, zonder dat er een aanleiding was om te schieten, er werd niet gegooid met stenen, er waren geen onlusten, kortom geen enkele reden om een geweer te richten en te schieten. De tiener stond voor zijn school toen één kogel zich in zijn rug boorde waaraan hij later op de intensive care van een ziekenhuis overleed.
Volgens de familie is Wajdi in koelen bloede vermoord, omdat de zionisten het leuk vinden om zo nu en dan op tieners te schieten.

Dit is niet een op zichzelf staande laffe moord, het komt vaker voor dat militairen op tieners schieten, gewoon voor de lol of omdat ze zich vervelen.

Deze avond heb ik met betraande ogen de foto van Wajdi op de verschillende social media geplaatst en met ingehouden woede. Dit laatste omdat Nederland met deze zionistische moordenaars zaken wil doen; er is zelfs een heel team in Israël, aangevoerd door de heren Rutte en Timmermans. Is Nederland echt de weg kwijt, dat ze zaken moet doen met moordenaars van onschuldige tieners? Tieners die nog een heel leven voor zich zouden moeten hebben. Met respect vraag ik – als eerbetoon aan  Wajdi al-Ramahi – aan de heer Timmermans om deze brutale, laffe en onbeschofte moord te veroordelen in harde bewoordingen.

Het kan toch niet waar zijn dat Nederland haar ogen sluit en doet alsof niets gebeurd is? Wanneer wordt de Nederlandse regering en media wakker? Moeten er nog meer tieners vermoord worden? Als u niets doet, is daar het wachten op.

© KhamakarPress

(Foto staat op http://khamakarpress.com/2013/12/07/palestinian-teenager-shot-dead-by-israeli-sniper-near-ramallah/)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *