Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Palestijnse handgemaakte producten

Om het lijden van de Palestijnen een klein beetje te verzachten, wordt een campagne gestart om Palestijnse handgemaakte producten wereldwijd aan te bieden.
Dit is een project dat gestart is door en voor families in Gaza en momenteel worden de producten aangeboden  in Malaysie en andere delen van de wereld. Om de opbrengst groter te maken, is het nodig om overal op de wereld verkooppunten  op te zetten.  Ook in Nederland wordt er gezocht naar enthousiaste verkopers voor deze handgemaakte producten. Men kan zich aanmelden via Facebook   (https://www.facebook.com/tahreer.gh)

De producten die door de families worden aangeboden – de verkoop is nodig voor een klein inkomen – zijn polsbandjes met Palestijnse vlag, de Palestijnse Khaffiya, sleutelhangers en andere producten. Op de Facebook pagina https://www.facebook.com/PalestinianProductsMalaysia?hc_location=timeline zijn alle producten te zien.

@ KhamakarPress

KhamakarPress

Geef een reactie