1 oktober ontruiming Vluchtflat Amsterdam – kom helpen maandag 30 september

De Vluchtflat moet morgen, 1 oktober, zijn ontruimd.Vandaag, maandag 30 september, is de ontruiming begonnen. De leiders waren bij de burgemeester. Die had geen nieuwe voorstellen. De leiders willen een brief van Teeven zien. Van der Laan geeft toch ruimte aan particulier initiatief voor onderdak. Kom allemaal naar de Tooropstraat! Daar zijn de bewoners bezig nu het pand te verlaten en op de stoep ervoor te gaan zitten. Uiteraard is er hulp nodig met allerlei zaken regelen, voor wie tijd heeft.
NB. Lees ook: Meeste vluchtelingen uit de Vluchtkerk(flat) zijn niet uitgeprocedeerd

we-are-here-on-the-streets-again

vluchtflat

Wie geen tijd heeft, spread the word!

(Source / 30.09.2013)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *