“Revolutionairen” roepen het Egyptische volk om “nee” te stemmen over de grondwet van de Broederschap

Egypt

Onder de naam van “revolutionairen” roept de oppositie de massa’s van het Egyptische volk op om zich te verenigen tegen het passeren van een ontwerpgrondwet en  ’nee’ te stemmen tegen  de Broederschap,  om het land te redden van de dictatuur en tirannie van de Moslim Broederschap

De algemeen coördinator van de coalitie, politieke activist “Walid Arafat, ‘de coalitie van rebellen “en enkele andere politieke krachten”  zegt nu campagne te voeren, om de grootste menigte te bereiken.

Men hoopt dat het Egyptische volk deze grondwet verwerpt en een mening vormt  hoe gevaarlijk dat de Grondwet kan zijn. Met name de overdracht van macht en sociale rechtvaardigheid is afwezig in deze Grondwet.

Arafat zei: “De campagne is een campagne tegen de promotiecampagne die gelanceerd is door de Islamitische beweging onder leiding van de Moslim Broederschap om de straat te mobiliseren om “ja” te stemmen voor de grondwet.”

(vertaald van jothoor.com / 11.12.2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *