Essaywedstrijd “Religie & Wetenschap”

    • woensdag om 9:00 tot maandag 27 februari 2012 om 23:30
  • Beschrijving
    De Islamitische Studentenvereniging Amsterdam (ISA) is erg nieuwsgierig naar hoe jij als student denkt over religie en wetenschap. ISA streeft ernaar het beste te halen uit studenten die waarde hechten aan beide en hen te stimuleren deze combinatie positief in te zetten en hier inspiratie uit te putten. Daarom houdt ISA een essaywedstrijd met als thema: “Religie & Wetenschap”.

    Hoe is het voor jou persoonlijk om religie en wetenschap te combineren? Wat doet religie met jou als student? We houden het lekker breed en iedereen, ongeacht culturele/religieuze achtergrond, mag zijn of haar invulling geven. De enige voorwaarden zijn dat je aan het HBO of WO studeert, jouw essay geschreven is in het Nederlands en maximaal 1000 woorden bevat. De winnaar wordt beloond met een bedrag van €100! Bovendien komen alle goede essays in aanmerking voor publicatie in een bundel die ISA zal uitgeven. Lijkt het je wat om je schrijftalenten aan te scherpen en je persoonlijke indrukken en ervaringen in woorden om te zetten?

    Stuur jouw essay dan vóór maandag 27 februari 2012 op naar info@sv-isa.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *